Ilmainen luento ja vuosikokous

Tahdomme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kuuntelemaan Suomen Fytoterapia ry:n järjestämää ilmaista luentoa 26.2.2023 klo 15.30 ja sen jälkeen pidettävään yhdistyksen vuosikokoukseen klo 16.45. Toivomme näkevämme kaikki jäsenet niin luennolla kuin vuosikokouksessakin!


Luennon aiheena on Suomalainen metsä – fytoterapeutin aarreaitta ja luennoitsijana toimii Raija-Liisa 'Lippe' Äystö.

Metsän terveysvaikutukset ovat laajalti tunnettuja ihan sellaisenaan. Suomalaisesta metsästä löytää myös monenlaista superfoodiksikin luokiteltavaa kerättävää, jolla voi edistää terveyttä.

Luennolla tutustutaan esimerkiksi kääpien, sienten ja marjojen vaikutuksiin ja ominaisuuksiin. Lippe Äystö on Frantsilasta vuonna 2012 valmistunut diplomifytoterapeutti. Hän on Suomen Fytoterapia ry:n perustajajäseniä ja LKL:n kouluttajarekisterissä oleva fytoterapian kouluttaja. Tällä hetkellä hänen koulutuksiaan on meneillään Kauhajoella, Kälviällä ja Haapavedellä. 
 

Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen info@fytoterapia.fi saadaksesi linkin luennolle ja kokoukseen. Virallinen vuosikokouskutsu esityslistoineen saapuu sähköpostitse 14 vuorokautta ennen kokousta.