Suomen Fytoterapia ry / Finlands Fytoterapi rf

Vuonna 2014 perustetun yhdistyksen tarkoituksena on viedä eteenpäin tietoutta kasvien parantavista ominaisuuksista. 

Pyrkimyksenä on tukea ihmisiä hoitamaan itseään ja siten myös vähentää terveydenhuollon kuluja, sekä säilyttää vanhaa perinnettä ja tarjota asiantuntemusta eri kasveista. 

Yhdistyksen toiminnalle on merkityksellistä koulutusten järjestäminen. 

Yhdistys tekee vaikutustyötä 

Fytoterapia ry kuuluu Luontaishoitoalan Foorumi ry yhdistykseen sekä Luonnonlääketieteen Keskusliittoon ry (LKL) järjestöön. Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n tavoite on vahvistaa koulutettujen ammattiluontaishoitajien asemaa Suomessa sekä mahdollistaa kuluttajille helppo pääsy ammattiterapeutin vastaanotolle. Luontaishoitoalan Foorumi ry:n tarkoituksena on Suomessa toimivien luontaisterapeuttien yhdyssiteenä edistää luontaishoitojen yhteiskunnallista arvostusta ja asemaa sekä parantaa luontaishoitoalan toimintaedellytyksiä, sisäistä yhteistyötä ja tiedonkulkua.

Yhdistyksen hallitus 2022

Puheenjohtaja 

Regina  Keskinen

Luontaishoitola Reginan yrittäjä vuodesta 2014. Suomen Fytoterapiayhdistyksen puheenjohtaja vuodesta 2020. LKL:n hallituksen jäsen. 

Varapuheenjohtaja / Facebook vastaava

Liisa-Maija Verainen 

Olen yksi Suomen Fytoterapia ry:n perustajajäsenistä ja tällä hetkellä toimin yhdistyksen varapuheenjohtajana sekä päivitän yhdistyksen Facebook-sivuja. 

Sihteeri

Sari Lyytinen


Jäsenvastaava

Anna Tuulia Mattsson

Toimin tällä hetkellä yhdistyksessä jäsenvastaavana. Olin Suomen Fytoterapia ry:n hallituksen varajäsenenä vuosina 2017-2019 ja sihteeri 2020-2022. 


Koulutusasiat

Alessandra Sarelin

Olen hallituksen jäsen ja yhdistyksen koulutusvastaava kolmatta vuotta. Opiskelin Frantsilassa fytoterapiaa vuosina 2017-2019 ja vastaanottoa pidän nimellä Kukoistava kuukautiskierto. Fytoterapeutin läsksi olen hedelmällisyys- ja hormonivalmentaja. Minulla on synnytysdoulan ja tutkijan tausta. Asun perheeni kanssa Paraisilla."


Hallityksen varajäsenet

Annina Uimonen 

Olen Annina Uimonen ja hallituksen varajäsen sekä IG-vastaava toista vuotta. Opiskelin Frantsilassa fytoterapiaa vuosina 2017-2019 ja yrttihoitajan vastaanottoa pidän perheyrityksessämme Hyvinvointi Amida. Viimeistelen lääketieteen perusopintojani ja syksyllä olen toivottavasti vihdoin diplomifytoterapeutti! Olen toiselta ammatiltani tanssitaiteilija ja asun perheeni kanssa Jyväskylässä. 

Anssi Putkonen

Elina Mikkonen 

Miia Ruokolainen 

Kunniajäsen 

Virpi Raipala-Cormier 

Rahastonhoitaja / kirjanpitäjä

Kirsi-Maria Tuorila

Seuraa yhdistyksen Instagram-tiliä! 


Voit seurata meidän sivua täältä